torsdag 21. juli 2011

Gratulerer med 2 årsdagen verdens fineste Milla!


 I dag fyller den miderste prinsessa i arverekken 2 år. 
Gratulerer med dagen verdens vakreste lille Milla!













tirsdag 12. juli 2011

"Morfarsykkel"

Som vanlig går samtalen mellom meg og toåringen når vi kjører bil, vi ser hester og kuer og prater ivrig ikke alt er like greit og skjønne, men jeg prater med. I dag sier hun plutselig glad fra baksetet "morfarsykkel" og jeg bekrefter at javisst kan morfar sykle. Turen går videre forbi hester og kuer og nok en gang roper hun glad fra baksetet "morfarsykkel" og jeg bekrefter nok en gang at morfar kan sykle og om 2 uker skal vi besøke morfar og da kan dere sykle og hun er fornøyd med svaret hun. Vel fremme på butikken som var målet for turen peker hun på en motorsykkel og roper av glede "morfarsykkel", så det var altså det hun så på veien, det var ikke et spørsmål til meg om morfar kunne sykle? noen ting er bare så sjarmerende at jeg velger og ikke rette henne på det riktig enda.. Enn så lenge heter det "morfarsykkel"

Når hun i kveld roper fra sengen etter og ha lagt seg "pille i nesa" og jeg sier nei ikke pille i nesa, jeg skal hente papir og hun blir litt hysterisk og roper "pille i nesa" og jeg ser i nesa og javisst er det pille i nesa, for kveldens fluortablett hadde funnet veien opp i nesa hennes. Har du en toåring i hus da har du en levende lattermaskin..

søndag 10. juli 2011

Smaken av sommer!

Sommerfølelsen kom i dag når jeg stod på badet og oppdaget to røde jordbær utenfor vinduet, lykken var fullkommen når jeg fikk løpt ut plukket de og de smakte helt fantastisk! Ingenting er som bær fra egen hage.. Jeg drømmer om eple og plommetrær og er helt sikker på at veldig snart står også noen sånne trær utenfor vinduet mitt..